Οκτώβριος 2011

Δελτίο Τύπου: Νέα υπηρεσία ΑSAP τεχνικός έλεγχος φορητού υπολογιστή από την Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο
Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η υπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης της Info Quest Technologies σχεδίασε και παρέχει δωρεάν τη νέα υπηρεσία «ΑSAP τεχνικός έλεγχος φορητού υπολογιστή», έτσι ώστε οι πελάτες άμεσα να πληροφορούνται το είδος της βλάβης που αντιμετωπίζει το μηχάνημά τους και το κόστος της επισκευής. Στη νέα υπηρεσία, η οποία προσφέρεται σε κατόχους φορητών υπολογιστών HP, Acer και Lenovo και συσκευών Apple, μετά από ολιγόλεπτη τεχνική διερεύνηση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό, ακολουθεί διάγνωση της βλάβης και ενημέρωση για τις λεπτομέρειες επισκευής, τον εκτιμώμενο χρόνο, καθώς και το εκτιμώμενο κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, όταν πρόκειται για εκτός εγγύησης επισκευές. Αξίζει να αναφερθεί ότι, εάν το είδος της βλάβης το επιτρέπει, γίνεται άμεση αποκατάστασή του προβλήματος, έτσι ώστε ο κάτοχος της συσκευής να επωφελείται κερδίζοντας χρόνο. Αντίθετα, εάν δεν είναι εφικτή η άμεση διάγνωση της βλάβης, το προϊόν προωθείται στο in house service για περαιτέρω διερεύνηση και παρέχεται τηλεφωνική ενημέρωση για τη διάγνωση του προβλήματος και τις απαιτούμενες ενέργειες επισκευής. Έχοντας προσφέρει Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης για περισσότερο από 25 χρόνια στην ελληνική αγορά, η Info Quest Technologies έχει στο ενεργητικό της πλήθος διακρίσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα απόκρισης. Ως Authorized Service Partner των μεγαλύτερων κατασκευαστών πληροφορικής, η Info Quest Technologies επενδύοντας συνεχώς σε τεχνογνωσία, διαθέτει έμπειρους τεχνικούς, σύγχρονους χώρους με κατάλληλο εξοπλισμό και πλήθος ανταλλακτικών. Όλες οι διαδικασίες και οι ποιοτικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα εργαστήρια της Info Quest Technologies ελέγχονται στo πλαίσιo της πιστοποίησης της εταιρείας κατά το πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ περισσότερες από 1.000.000 επισκευές εξοπλισμού πληροφορικής, εντός ή εκτός εγγύησης, κατά την τελευταία δεκαετία έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία. Παραδόσεις προς επισκευή και παραλαβές επισκευασμένων συσκευών στην Info Quest Technologies γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 – 17:00, στα Εργαστήρια Επισκευών της Εταιρείας στην Καλλιθέα, οδό ΑΛ. Πάντου 25, ενώ πληροφορίες για θέματα τεχνικής υποστήριξης παρέχονται στο τηλ. 211 9991260.

Δελτίο Τύπου: Η Info Quest Technologies διακρίνεται από την HP ως Top Performer Distributor

Κυρίως κείμενο
Μια ακόμα βράβευση προσθέτει στο ενεργητικό της η Info Quest Technologies, διακρινόμενη για δεύτερη συνεχή χρονιά από την εταιρεία HP ως Top Performer Distributor για τις προϊοντικές γραμμές του Enterprise Server Storage Networking (ESSN). Η ανάδειξη της Info Quest Technologies ως Top Performer Distributor της HP αντανακλά την αύξηση της απόδοσής της και την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της, λειτουργεί ως αναγνώριση του μεγέθους της σε σχέση με τον ανταγωνισμό και της πολυετούς συνεργασίας των δύο εταιρειών ενώ παράλληλα επιβραβεύει τη στρατηγική της για προσθήκη αξίας σε όλη την αλυσίδα διανομής. Επί 30 χρόνια, η Info Quest Technologies, αποτελεί την μεγαλύτερη πύλη εισαγωγής νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην ελληνική αγορά. Διαθέτοντας την τεχνογνωσία, τις κατάλληλες δομές και υπηρεσίες, η εταιρεία παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές, στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, όλα τα μέσα προκειμένου να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες έγκαιρα, εύκολα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

Παρουσίαση του AutoCAD 2012 από την Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο
Η InfoQuestTechnologies, επίσημος διανομέας προστιθέμενης αξίας της Autodeskστην Ελλάδα, παρουσιάζει τις δυνατότητες του νέου AutoCAD2012 σε ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 στο NewHotel. Η εκδήλωση απευθύνεται σε σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και δημιουργικούς επαγγελματίες, οι οποίοι χρησιμοποιούν προηγούμενες εκδόσεις του AutoCad, προκειμένου να γνωρίσουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες της έκδοσης 12, που μπορούν να τους βοηθήσουν να γίνουν περισσότερο δημιουργικοί, παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί. Εδώ και δύο δεκαετίες, η Autodeskείναι ο κυρίαρχος οίκος στην αγορά της ψηφιακής σχεδίασης, προσφέροντας δυνατότητες τρισδιάστατης απεικόνισης αρχιτεκτονικών, μηχανολογικών και τοπογραφικών σχεδίων και καλύπτοντας ταυτόχρονα το σύνολο των απαιτήσεων της αγοράς του κινηματογράφου και των ειδικών εφέ. Έχοντας επί σειρά ετών στηρίξει την ελληνική αγορά τεχνολογίας, η Info Quest Technologies λειτουργεί ως πύλη τεχνογνωσίας, προσφέροντας ουσιαστική γνώση στον τελικό χρήστη και εργαλεία που ευνοούν την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της εργασίας του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την agenda της παρουσίασης και να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα της Autodesk στη διεύθυνση www.quest.gr/autodesk. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.