Ιούλιος 2020

Τρία νέα μοντέλα Xiaomi Mi Electric Scooter άμεσα διαθέσιμα από την Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, εμπλουτίζει τη γκάμα των έξυπνων προϊόντων μετακίνησης με τρία νέα μοντέλα Xiaomi Mi Electric Scooter, το Mi Electric Scooter 1S, το Mi Electric Scooter Essential και το Mi Electric Scooter Pro 2, επιδιώκοντας να συμβάλλει περαιτέρω στη διάδοση της ηλεκτροκίνησης και του εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης.

Συνεργασία Info Quest Technologies και Epsilon Net για τη διάθεση της εφαρμογής Epsilon Smart

Κυρίως κείμενο

Η Info Quest Technologies και η Epsilon Net, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη διάθεση της web εφαρμογής Epsilon Smart στην Ελληνική αγορά, μέσω της πλατφόρμας διάθεσης Cloud Υπηρεσιών www.QuestonCloud.com και του δικτύου συνεργατών της Info Quest Technologies.

1.000.000 Xiaomi Smartphones από την Info Quest Technolοgies

Κυρίως κείμενο

Ξεπέρασαν το 1.000.000 οι καταναλωτές που επέλεξαν Xiaomi Smartphones από το 2017 που ξεκίνησε η επίσημη διάθεσή τους στην Ελληνική αγορά, όπως ανακοίνωσε η Info Quest Technologies, διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Όμιλος Quest Χρυσός Χορηγός στο ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Κυρίως κείμενο

Παρά τις ανατροπές στη διεξαγωγή εκδηλώσεων ως απόρροια της πανδημίας, για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος Quest, με τη συμμετοχή των εταιρειών Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και Cardlink, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας». Με στόχο τη διασύνδεση της επιχειρηματικής με την εκπαιδευτική κοινότητα, το Πολυσυνέδριο αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση του είδους στη χώρα μας, διοργανώνεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υλοποιείται ψηφιακά από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου.

Η Info Quest Technologies φέρνει στην ελληνική αγορά τις φορητές συσκευές αποστείρωσης της εταιρείας 59S

Κυρίως κείμενο

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους εποχή, η οποία επιτάσσει την προσοχή και προστασία σε κάθε τι με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή, η Info Quest Technologies διαθέτει στην ελληνική αγορά την σειρά προϊόντων αποστείρωσης της εταιρείας 59S τεχνολογίας UV-LED, 100% Eco Friendly, για την άμεση και αποτελεσματική αποστείρωση καθημερινών αντικειμένων και επιφανειών.

H 59S, που βρίσκεται παγκοσμίως στην κορυφή της αγοράς UV-LED sterilizers, διαθέτει μια ευρεία γκάμα συσκευών, που αποστειρώνουν άμεσα, μία επιφάνεια ή αντικείμενα, βρίσκοντας πολλαπλές εφαρμογές, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και σε επαγγ

H Info Quest Technologies βραβεύεται από τη Dell ως Enterprise Distributor of the Υear

Κυρίως κείμενο

Την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση του Dell Enterprise Distributor of the Year έλαβε η Info Quest Technologies στο πλαίσιο των Dell Technologies Partner Awards για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, που φέτος για πρώτη χρονιά διοργανώθηκαν ως virtual event.

H διάκριση αντανακλά τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Info Quest Technologies και την προσήλωσή της στη διάθεση του συνόλου των Εnterprise προϊόντων της DELL που περιλαμβάνει servers, λύσεις storage & networking, καθώς και στην ανάπτυξη και υποστήριξη του δικτύου συνεργατών.