Οκτώβριος 2018

Νέα Quest nano & Quest mini PCs από την Ιnfo Quest Technologies!

Κυρίως κείμενο

H Info Quest Technologies, με στόχο τη σχεδίαση και διάθεση υπολογιστών Quest, που δίνουν λύσεις  σε καίριες ανάγκες και αξία στους χρήστες τους, ανακοίνωσε τη διάθεση τριών νέων  μοντέλων Quest nano και Quest mini στην ελληνική αγορά. Οι νέοι υπολογιστές είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις όπου η εργονομία, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η αθόρυβη λειτουργία, παίζουν σημαντικό ρόλο, ταυτόχρονα με την ταχύτητα και συνολική απόδοση.

Σημαντική διεθνής διάκριση για την Info Quest Technologies από την Xiaomi

Κυρίως κείμενο

Τo Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία "Συνεργάτης Διανομής" απέσπασε η  Info Quest Technologies στην Ετήσια Συνάντηση Συνεργατών της Xiaomi, που πραγματοποιήθηκε 9-11 Οκτωβρίου στο Πεκίνο.

Με τη σημαντική αυτή διάκριση, η Xiaomi, επιβράβευσε την προσήλωση της Info Quest Technologies στην ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς, την υποστήριξη που παρέχει σε όλα τα προϊόντα του οικοσυστήματος, τις επιχειρηματικές πρακτικές και την επίτευξη υψηλών στόχων, αναδεικνύοντάς την σε σημείο αναφοράς και success story για όλη την παγκόσμια κοινότητα συνεργατών Xiaomi.

Tο Mi Qicycle, το έξυπνο αναδιπλούμενο ποδήλατο της Xiaomi, επίσημα στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο

Ένα  ακόμη εντυπωσιακό προϊόν από το οικοσύστημα Xiaomi,  ξεκινά την πορεία του στην Ελληνική αγορά, μέσω της Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένου διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για το Mi QiCYCLE,  το έξυπνο, ηλεκτρικό, αναδιπλούμενο ποδήλατο της Xiaomi, που κάνει τη μετακίνηση στην πόλη παιχνίδι, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ποδηλασίας.

H ρομποτική σκούπα της Xiaomi στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο

H Mi Robot Vacuum, η πολυαναμενόμενη ρομποτική σκούπα της Xiaomi, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, πώς η τεχνολογία μπορεί να κάνει την καθημερινότητα όλων καλύτερη - πιο εύκολη, πιο ευχάριστη, πιο ξεκούραστη, πιο δημιουργική. Πλέον διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, η νέα έξυπνη σκούπα-ρομπότ ήρθε για να αλλάξει μία συνήθεια ετών, κάνοντας την καθαριότητα παιχνίδι.