Οκτώβριος 2018

Νέα Quest nano & Quest mini PCs από την Ιnfo Quest Technologies!

Submitted by antonis on Πέμ, 10/25/2018 - 13:40

H Info Quest Technologies, με στόχο τη σχεδίαση και διάθεση υπολογιστών Quest, που δίνουν λύσεις  σε καίριες ανάγκες και αξία στους χρήστες τους, ανακοίνωσε τη διάθεση τριών νέων  μοντέλων Quest nano και Quest mini στην ελληνική αγορά. Οι νέοι υπολογιστές είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις όπου η εργονομία, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η αθόρυβη λειτουργία, παίζουν σημαντικό ρόλο, ταυτόχρονα με την ταχύτητα και συνολική απόδοση.

Ετικέτες

Σημαντική διεθνής διάκριση για την Info Quest Technologies από την Xiaomi

Submitted by antonis on Πέμ, 10/18/2018 - 16:40

Τo Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία "Συνεργάτης Διανομής" απέσπασε η  Info Quest Technologies στην Ετήσια Συνάντηση Συνεργατών της Xiaomi, που πραγματοποιήθηκε 9-11 Οκτωβρίου στο Πεκίνο.

Με τη σημαντική αυτή διάκριση, η Xiaomi, επιβράβευσε την προσήλωση της Info Quest Technologies στην ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς, την υποστήριξη που παρέχει σε όλα τα προϊόντα του οικοσυστήματος, τις επιχειρηματικές πρακτικές και την επίτευξη υψηλών στόχων, αναδεικνύοντάς την σε σημείο αναφοράς και success story για όλη την παγκόσμια κοινότητα συνεργατών Xiaomi.

Ετικέτες

Tο Mi Qicycle, το έξυπνο αναδιπλούμενο ποδήλατο της Xiaomi, επίσημα στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies

Submitted by antonis on Δευ, 10/15/2018 - 13:59

Ένα  ακόμη εντυπωσιακό προϊόν από το οικοσύστημα Xiaomi,  ξεκινά την πορεία του στην Ελληνική αγορά, μέσω της Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένου διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για το Mi QiCYCLE,  το έξυπνο, ηλεκτρικό, αναδιπλούμενο ποδήλατο της Xiaomi, που κάνει τη μετακίνηση στην πόλη παιχνίδι, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ποδηλασίας.

H ρομποτική σκούπα της Xiaomi στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies

Submitted by antonis on Δευ, 10/08/2018 - 17:47

H Mi Robot Vacuum, η πολυαναμενόμενη ρομποτική σκούπα της Xiaomi, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, πώς η τεχνολογία μπορεί να κάνει την καθημερινότητα όλων καλύτερη - πιο εύκολη, πιο ευχάριστη, πιο ξεκούραστη, πιο δημιουργική. Πλέον διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, η νέα έξυπνη σκούπα-ρομπότ ήρθε για να αλλάξει μία συνήθεια ετών, κάνοντας την καθαριότητα παιχνίδι.

Ετικέτες

Τα νέα Xiaomi Smartphones Mi A2 και Redmi 6 & 6Α στην Ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies

Submitted by antonis on Παρ, 10/05/2018 - 11:03

Η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο ανακοινώνει τη διάθεση των νέων Smartphones Mi A2, Redmi 6 & Redmi 6A, στην αγορά.

Ετικέτες

Η Info Quest Technologies παρουσιάζει το Q-Zone, στην έκθεση Market EXPO 2018

Submitted by antonis on Τετ, 10/03/2018 - 10:33

Η Info Quest Technologies, συμμετέχει στην έκθεση Market EXPO,  5-7 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας το Q-Zone, την ολοκληρωμένη cloud λύση ταμείου και εμπορικής διαχείρισης που διαθέτει στην αγορά.

Ετικέτες