Ιούλιος 2015

Οι υπολογιστές Quest πιστοποιούνται πρώτοι στα Windows 10

Κυρίως κείμενο
Tα πρώτα στην Ελλάδα συστήματα προσωπικού υπολογιστή τοπικής σχεδίασης και συναρμολόγησης, που πιστοποιούνται στο νέο λειτουργικό περιβάλλον της Μicrosoft, Windows 10, γίνονται για άλλη μια φορά οι υπολογιστές Quest. Η πιστοποίηση δίδεται από τη Microsoft, έπειτα από εξαντλητικά tests στα οποία υποβάλλονται τα συστήματα και αποτελεί την απόλυτη διαβεβαίωση, ότι οι χρήστες των πιστοποιημένων υπολογιστών  Quest μπορούν να αξιοποιήσουν  στο μέγιστο όλες τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος. Παράλληλα επιβεβαιώνουν τη  πολύ στενή συνεργασία της ομάδας σχεδίασης και συναρμολόγησης  συστημάτων Quest της Info Quest Technologies με τη Microsoft,  και τη συστηματική επένδυση που γίνεται στη σχεδίαση και παραγωγή των υπολογιστών Quest για περισσότερα από  25 χρόνια. Τα Windows 10, είναι διαθέσιμα από τις 29 Ιουλίου και όλοι οι υπολογιστές Quest μπορούν δωρεάν να αναβαθμισθούν στο νέο λειτουργικό σύστημα. Οι υπολογιστές Quest είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα, καθιερωμένα και  αναγνωρισμένα brand της Ελληνικής αγοράς πληροφορικής. Από το 1991, που παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υπολογιστές Quest, έχουν κατακτήσει τους Έλληνες καταναλωτές, για την ποιότητα κατασκευής τους, την αξιοπιστία τους και τις υψηλές επιδόσεις τους και σήμερα στηρίζουν την καθημερινή λειτουργία εκατοντάδων επιχειρήσεων και οργανισμών, αλλά και εξυπηρετούν χιλιάδες ιδιώτες στην εργασία και τη διασκέδασή τους.  Η σειρά υπολογιστών Quest διαθέτει, σήμερα,  μοντέλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς και gaming και καλύπτεται από την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας της Info Quest Technologies.   Οι υπολογιστές Quest είναι διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, καθώς και σε  εξουσιοδοτημένες αλυσίδες τεχνολογίας και καταστήματα πληροφορικής.  

Σημαντικές διακρίσεις για τις εταιρείες του Ομίλου Quest, Info Quest Technologies και Uni Systems στα Business IT Excellence Awards

Κυρίως κείμενο
Διπλή διάκριση για τον Όμιλο Quest, καθώς οι εταιρείες InfoQuestTechnologiesκαι UniSystemsδιακρίθηκαν στα βραβεία BusinessITExcellenceAwardsπου διοργανώνουν το περιοδικό netweek της BoussiasCommunications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην τιμητική εκδήλωση απονομής των βραβείων απονεμήθηκε στην Info Quest Technologies Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας», ενώ η Uni Systems βραβεύτηκε με Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Προμηθευτής Cloud Υπηρεσιών/ Υποδομών». H πρόταση της Info Quest Technologies που βραβεύτηκε περιέγραφε τη λειτουργία του Οικοσυστήματος Quest On Cloud, το οποίο αποτελείται από end-to-end λύσεις στην επιλογή, αγορά, ενεργοποίηση και τιμολόγηση Cloud Υπηρεσιών μέσω μίας πλήρως αυτοματοποιημένης πλατφόρμας προβολής, διάθεσης, παρακολούθησης και τιμολόγησής τους. Η διάκριση της InfoQuestTechnologiesως κορυφαίου διανομέα προστιθέμενης αξίας αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα, την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και τη συνολική ικανοποίησή τους. Η Uni Systems κέρδισε Αργυρό Βραβείο παρουσιάζοντας το AtomoPlus, μία τεχνολογικά προηγμένη επιχειρησιακή πλατφόρμα Payroll και HR στο Cloud. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού στην αγορά, η επιχειρησιακή πλατφόρμα AtomoPlusαποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές της. Με μοναδική εξειδίκευση, πολυετή εμπειρία και απαράμιλλη τεχνογνωσία, η UniSystemsέχει υλοποιήσει και υποστηρίζει μερικά από τα πλέον σύνθετα και κρίσιμα από άποψη λειτουργικότητας έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Ελλάδα. Οι βραβεύσεις των εταιρειών Info Quest Technologies και Uni Systems αποδεικνύουν έμπρακτα τη σημαντική επένδυση που έχει υλοποιήσει ο Όμιλος Questστις υπηρεσίες cloudκαι εγγυώνται την επιτυχημένη υλοποίηση έργων και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης επιχειρήσεων και οργανισμών.