Φεβρουάριος 2012

Αποκλειστική διάθεση των αξεσουάρ Philips για προϊόντα Apple από την Info Quest Technologies

Submitted by admin on Παρ, 02/10/2012 - 13:59
Η Info Quest Technologies ενισχύει τη μέχρι σήμερα επιτυχημένη συνεργασία της με τη Philips Ελλάς, αναλαμβάνοντας κατ’ αποκλειστικότητα για την ελληνική αγορά τη διάθεση της πλήρους σειράς αξεσουάρ για όλα τα προϊόντα Apple.  Στρατηγικός στόχος είναι η δημιουργία μιας πλήρους γκάμας αξεσουάρ για iPhone, iPod & iPad και η αποτελεσματική διάθεση της στην ελληνική αγορά. Η εν λόγω προϊοντική κατηγορία της Philips διακρίνεται για την ποιότητα, την καινοτομία και την ευκολία που προσφέρει στους χρήστες των προϊόντων Apple, περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων: Τον πρώτο ασύρματο φορτιστή (Qi) Φορτιστές οικιακούς, γραφείου και αυτοκινήτου Ακουστικά Ηχεία Θήκες μεταφοράς / προστασία Προστατευτικά οθόνης Τα παραπάνω αξεσουάρ, φέροντας τη σφραγίδα του αναγνωρισμένου brand της Philips, θα διατεθούν αρχικά στα καταστήματα ApplePremiumReseller, ενώ θα ακολουθήσει διάθεση και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

Τυχερός κλήρωσης πελατών τεχνικής εξυπηρέτησης

Submitted by admin on Παρ, 02/10/2012 - 13:59
Ο κ. Γεώργιος Λαμπριανός, με αριθμό συμμετοχής 77, αναδείχθηκε τυχερός στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 10/02/12, ώρα 15:00 στα γραφεία της εταιρείας

Η Info Quest Technologies διαθέτει τα προϊόντα της Sweex

Submitted by admin on Τετ, 02/01/2012 - 13:59
Η Info Quest Technologies ανακοίνωσε τη συνεργασίας της με την εταιρεία Sweex, διαθέτοντας στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα της, τα οποία, εκτός από τα ομώνυμα περιφερειακά, περιλαμβάνουν τα MP3/MP4 players, τα φορητά DVD players και τα tablets με το όνομα Yarvik, καθώς και τα street headphones με το όνομα Rocking Residence. Η Sweex σχεδιάζει και κατασκευάζει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει από ποντίκια και ηχεία έως web κάμερες και Card Readers, τα οποία ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους design, τη φιλικότητα και την αξιοπιστία. Η εταιρεία με τα προϊόντα της απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί εύκολα και οικονομικά, να αναβαθμίσει το ψηφιακό του περιβάλλον, κάνοντάς το πιο απλό και διασκεδαστικό. Στο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies και στο www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, υπάρχει διαθέσιμη μία μεγάλη γκάμα προϊόντων Sweex που αναμένεται σύντομα να εμπλουτιστεί περαιτέρω.