Ένας κόσμος χωρίς κλειδιά!

Έξυπνες κλειδαριές που κάνουν πιο πολλά από ό,τι φαντάζεστε.

Πλήρης διαχείριση από το Smartphone. Λειτουργία χωρίς WiFi.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ IGLOOHOME ΓΙΑ SMARTPHONES

Αποφασίστε ποιος μπαίνει
και ποιος όχι.

Οι επισκέπτες σας δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσουν κάποια εφαρμογή, προκειμένου να αποκτήσουν τους μοναδικούς κωδικούς PΙΝ και να ανοίξουν την «έξυπνη» κλειδαριά σας. Στείλτε τους κωδικούς μέσω WhatsApp, SMS, Facebook Messenger. Είναι τόσο απλό και εύκολο!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ALGOPIN™

Χωρίς WiFi;
Κανένα πρόβλημα.

Οι συσκευές igloohome δεν χρειάζονται σύνδεση στο Internet για να λειτουργήσουν, χάρη στην τεχνολογία algoPINTM. Έτσι, δεν χρειάζεται να έχετε άγχος για τη σύνδεση ή για τυχόν επιθέσεις μέσω WiFi σε κρίσιμες εγκαταστάσεις.

Έλεγχος στα χέρια σας.

Όλες οι συσκευές igloohome λειτουργούν από το Smartphone σας, με τη χρήση ειδικής εφαρμογής. Μπορείτε να διαχειρίζεστε την πρόσβαση στην ιδιοκτησία σας, οποτεδήποτε από οπουδήποτε.
Μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας.
Σε αντίθεση με τις συμβατικές κλειδαριές, η εφαρμογή igloohome σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ημερομηνίες και ώρες κατά τις οποίες οι επισκέπτες χρησιμοποίησαν τον χώρο. Τα στοιχεία που καταγράφονται επιτρέπουν την πλήρη επιτήρηση, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια.
Επιτρέψτε την πρόσβαση από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.
Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να στέλνετε κωδικούς PIN και κλειδιά Bluetooth από οπουδήποτε. Η μοναδική τεχνολογία algoPIN™ το καθιστά εφικτό έτσι ώστε να μη χρειάζεται να είστε κοντά στη συσκευή για να δώσετε πρόσβαση σε όποιον τη χρειάζεται.
Προστατέψτε την περιουσία σας.
Διαλέξτε μεταξύ κωδικού μιας φοράς, επαναλαμβανόμενου ή μόνιμου PIN. Χρονικά ελεγχόμενη πρόσβαση βεβαιώνει ότι η περιουσία σας θα παραμείνει ασφαλής.