Νέα υπηρεσία αντικατάστασης μπαταρίας iPhone

Με τη νέα μας υπηρεσία, μπορείτε τώρα οικονομικά και αξιόπιστα  να αλλάξετε τη μπαταρία του iPhone σας (μοντέλα iPhone 6 και νεώτερα),  με αυθεντική μπαταρία και να βελτιώσετε την απόδοσή της συσκευής σας, χωρίς να ρισκάρετε την ποιότητα του τηλεφώνου σας! Γιατί μόνο στο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστικό μας κέντρο, το Service γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple, χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά που δεν επηρεάζουν την ποιότητα της συσκευής και δεν χάνεται η εγγύηση του κατασκευαστή.

Υπηρεσίες για iPhone /iPad

Aντικατάσταση οθόνης iPhone

από
169€

Δημιουργία Apple ID

19€

Επικοινωνήστε  μαζί μας


211 999 1940

Επισκεφθείτε τα Εργαστήριά μας:

Λεωφ. Κηφισού 125-127
(είσοδος από Μπιχάκη 42)
18233 Άγ. Ιωάννης Ρέντης

 

Δευτέρα-Παρασκευή:
9.00π.μ. – 4.00μ.μ

 

χάρτης πρόσβασης

 Collection Point:

 Αλ. Πάντου 25,

17671 Καλλιθέα

 

Δευτέρα-Παρασκευή:
8.00π.μ. – 4.00μ.μ.

 

χάρτης πρόσβασης

Υπηρεσίες για Mac

Δημιουργία Apple ID

19€

Από παλιό σε νέο Mac

49€

Αποκατάσταση προβλήματος OS X

35€

Εγκατάσταση εφαρμογών

35€

Αναβάθμιση

• Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα αυτή περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

• Οι υπηρεσίες παρέχονται στους χώρους του Service της Info Quest Technologies. H μεταφορά των προϊόντων από/προς το Service / Collection point της εταιρείας γίνεται με ευθύνη και δαπάνες του πελάτη.

• Τα προς επισκευή προϊόντα παραλαμβάνονται ως κενά δεδομένων, αν ο πελάτης επιθυμεί τη διατήρηση των δεδομένων του θα πρέπει να ενημερώσει σχετικά κατά την παράδοση και να αποδεχθεί την αντίστοιχη χρέωση (όπου είναι εφικτή η διατήρηση των δεδομένων του)

 

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτιμήσετε

το Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστικό κέντρο μας

για την επισκευή των Apple συσκευών σας

Χρησιμοποιούμε Γνήσια Ανταλλακτικά

- Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούvται από μη εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα είναι συχνά υποδεέστερης ποιότητας από τα αυθεντικά ανταλ- λακτικά της Apple, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του προϊόντος.

 

- Ένα μη αυθεντικό ανταλλακτικό ενδέχεται να προκαλέσει επιπρόσθετα προβλήματα λειτουργίας (αλλοίωση των χρωμάτων και της διασποράς του φωτός στην οθόνη, υπερθέρμανση στη μπαταρία ή τη μητρική πλακέτα, μικρή διάρκεια της μπαταρίας κλπ) στη συσκευή στην οποία θα τοποθετηθεί.

 

Παρέχουμε Service σύμφωνα με οδηγίες της Apple, χωρίς ζημιές στη συσκευή

- Κάποιες συσκευές είναι σχεδιασμένες από την Apple, έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά δύσκολη -  πρακτικά αδύνατη - η αποσυvαρμολόγησή τους, καθώς η διαδικασία επισκευής δεν περιλαμβάνει αποσυναρμολόγηση.

Αν λοιπόν γίνει αποσυναρμολόγηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν κοσμητικές φθορές - γρατζουvιές στο πλαίσιο της οθόνης ή / και ραγίσματα στις γωνίες της - οι οποίες απομειώvουν τη μεταπωλητική αξία της.

Μετά το Service μας σννεχίζει η υποστήριξη από τον κατασκευαστή

Σε περίπτωση επέμβασης τρίτου σε προϊόν Apple, είτε γίνει χρήση ανταλλακτικού είτε όχι, το προϊόν χάνει πλέον την υποστήριξη του κατασκευαστή και δε μπορεί να γίνει καμία επισκευή από εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο - είτε εντός, είτε εκτός εγγύησης.

Παρέχουμε υπηρεσίες μετά από εκπαίδευση αλλά & έλεγχο από την Apple

- Οι επισκευές πραγματοποιούνται από τεχνικούς πιστοποιημένους από την Apple, οι οποίοι λαμβάνουν συνεχή επιμόρφωση μέσω συγκεκρι- μένης πλατφόρμας εκπαίδευσης. Ακολουθούνται δε αυστηρά όλες οι διαδικασίες που ορίζει ο κατασκευαστής σε όλα τα στάδια της επισκευής.

 

- Επιπλέον  έχουμε πλήρη πρόσβαση στα διαγνωστικά εργαλεία της Apple, ώστε να γίνεται γρήγορη και αξιόπιστη διάγνωση της βλάβης και διαθέτουμε  ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σύμφωνα με τις οδηγίες της Αpple, ώστε να ελαχιστοποιούνται αστοχίες και λάθη.

Συμμετέχουμε στα προγράμματα του κατασκευαστή

- Μόνο τα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα της Apple μπορούν να προσφέρουν πλήρη υποστήριξη σε εντός και εκτός εγγύησης επισκευές, καθώς και να διαχειριστούν τα προγράμματα ανταλ- λαγής και επέκτασης επισκευών που ανακοινώνει η Apple μέσω των επίσημων ιστοσελίδων

 

 

httpJ/www.apple.com/gr/support/exchange_repair/

Παρέχουμε εγγύηση 90 ημερών

- Κάθε επισκευή μας συνοδεύεται είτε με εγγύηση 90 ημερών από τον κατασκευαστή, είτε με την

υπόλοιπη διάρκεια της αρχικής εγγύησης του προϊόvτος, όποιο διάστημα ωφελεί περισσότερο τον κατοχο.

 

Με την εγγύηση ποιότητας της lnfo Quest Technologies

- Η lnfo Quest Technologies, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα, οργανωμένα και πλήρως εξοπλισμένα επισκευαστικά κέντρα προϊόντων πληροφορικής στην Ελλάδα.

Με ειδικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν αντιστατική προστασία, σύγχρονα διαγvωστικά και επισκευαστικά εργαλεία, οργανωμένη αποθήκη ανταλλακτικών και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, το Κέντρο Επισκευών της εταιρείας παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και τεχνικής υποστήριξης σε μεγάλο αριθμό προϊόντων πληροφορικής, επισκευάζοντας περισσότερα από 40.000 προϊόντα το χρόνο.

Η lnfo Quest Technologies είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που την έχουν εμπιστευθεί όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές και λειτουργεί ως Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Επισκευής για τα προϊόντα τους.